2021.09.04-én Válaszúton / Crossroads című kisjátékfilmünk elnyerte a BUSHO filmfesztiválon a "Legjobb magyar fikciós rövidfilm díját!

2021. 08. Bujtor István Filmfesztivál különdíja a Válaszúton  című filmért.

2020. bukaresti Short Film Factory díjazása a Válaszúton című filmért.

 

2020. romániai Short to the Point Filmfesztivál zsűrije

Cristopher Pàszik részére a Válaszúton című filmben a nyújtott alakításért legjobb férfi főszereplő díját kapta!
2020. 65. Országos Függetlenfilm Fesztivál: A Független Film és Videó Szövetség és a Nemzeti Filmintézet a kitűnő színészvezetésért - Chilton Flóra Rendező - kategória díját kapta.
2020.HÉT DOMB FILMFESZTIVÁL
LEGJOBB KISJÁTÉKFILM a Válaszúton című filmünk, ami az Önismereti Filmes Műhelyünkben készült.
 A háromfős zsűrit Pokorny Lia, Rófusz Ferenc és Réz András alkotta Kisjátékfilm kategóriában az alábbi döntés született: I. Helyezett: Válaszúton – Rendező: Chilton Flóra

2020. Az Életrevaló Egyesület és az Északi Támpont átvehette a Civil Díj 2020 oklevelét, amiért dobogós helyezést értünk el a Legjobb Együttműködés kategóriájában.

 

2020. Válaszúton című film a kisjáték-film kategóriában első helyezést kapott az ARS SACRA FILMFESZTIVÁLON.

2020. Bujtor István Filmfesztivál Válaszúton c. film dicsérő oklevelet kapott.A XI. Bujtor István Filmfesztivál zsűrije dicsérő oklevéllel ismerte el filmünket. Janisch Attila rendező, a zsűri elnöke indoklásában hangsúlyozta, hogy a nehéz sorsú, kriminalizálódott fiatalok érzékeny bemutatását, valamint a gyerekszereplőkkel való tehetséges, magas színvonalú együttmükődést kívánták méltatni az elismeréssel.

 

2019 KB8 Film Production Ahogy én látom Rövidfilm Pályázat -  A projekt különdíjat kapott.

 

2018 Kaleidoszkóp Versfesztivál Versfilm kategóriában különdíjat kaptunk.

 

2018 Országos Függetlenfilm Fesztivál dicsérő oklevelet kapott a "Hiába is hisztizel" című klip.

 

2018 T-Com Fenntarthatósági nap 11. pályázatának „zene/slam” kategóriában a „Reziliencia” videoklip I. helyezést ért el.

 

2018 A 3. Magyar Klipszemle versenyfilmjei közé beválasztották a „Hiába is hisztizel” című klipet, helyezést nem ért el.

 

2018 Az Ars Sacra Filmfesztivál díjkiosztóján, a Tabán Artmoziban, a kőbányai Életrevaló Karitatív Egyesület filmkészítő műhelye és az Északi Támpont Egyesület közös, tavalyi projektfilmje, a Telefonok sorozat ismét rangos elismerésben részesült kisfilm kategóriában első helyezett lett..

 

2018 A 15. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatták a HIÁBA IS HISZTIZEL, a REZILIENCIA, és a VERSET ÍROK rapklipjeinket. Szinész Bob volt a CineFest egyik előadója, aki munkásságáról beszélt.

 

2018 A Telefonok Összetörve című kisfilm, amit 2017-ben az Életrevaló Egyesület es az Északi Támpont Egyesület együttműködésében a BMSZKI Családok Átmeneti Otthonában készítettünk el a Göcsej Filmszemlen kis játékfilm kategóriában 2. helyezest ért el.

 

2018 IX. Bujtor István Filmfesztiválon  különdíjat kapott a Reziliencia és a Hiába is hisztizel című filmek.

 

2017 Roma Life X. Central European Docfilm Fest Budapest 2017 nagydíját kaptuk az „Összetörve”, és „A tréfa” című filmmel.

 

2017 XXI. Faludi Nemzetközi Amatőrfilmszemle és Fotópályázaton harmadik helyezést értünk el Célkeresztben című filmmel.

 

2014. Miniszteri elismerő oklevél az Emberi Erőforrások Minisztériumától. - A minisztériumi méltatásban kiemelték, hogy az elismerést a hosszú éveken át a Budapest és Pest megye területén élő, mentális, szociális vagy egyéb okok miatt veszélyeztetett és krízishelyzetbe került fiatalok körében kifejtett kreatív és lelkiismeretes megelőző munkánkért kaptuk.