VI. Országos kisfilm-készítő verseny nyertesei

I. helyezett: Rózsa Gábor: Nick
Nick egy átlagos figura, akinek egy mérföldkőhöz érkezett életének vonala.
Hajdúböszörmény
Nagyon, nagyon, szépek a színek, hangulatot adnak az egésznek, már az első képkockánál megfogott. Igényes. Van benne egy kis csavar, az elején az ember nem is tudja, mire számíthat, és a vége tökéletesen ráfókuszál egy problémára.

II. Tóth Máté Barnabás: Szélessávú börtön
Gödöllő
„A kisfilmem azt ábrázolja, hogy hogyan szippant be bennünket a virtuális valóság. Véleményem szerint fontos, hogy megmutassuk a nálam nem sokkal fiatalabbak már a késői Y, illetve a Z generáció tagjainak, hogy miként fecsérlik el értékes idejüket a számítógép előtt ülve.
Rövid és nagyon ötletes, a képi világ, szép és kontrasztos, jól kezeli a hangot és a csöndet. Jól kivitelezett film.

 

III. Báthori Attila_ A siker kulcsa BP
A Film azt próbálja meg bemutatni, hogy az egészséges életmód követése nagyban hozzá járul a jövőnk kialakításához. Így aki egészségesen él, sportol, pihen, rendesen táplálkozik sokkal jobban tud odafigyelni a munkájára, Ellentétben azzal aki iszik, bulizik, drogozik. A film a kettő különbségét mutatja be. A film végén meglátjuk, hogy kinek merre visz a jövője.
Mindenféle függőségre kitér, széles látókörű, jól szemlélteti a két életforma párhuzamával a kettő közti különbséget, lényegre törő.

Write a comment

Comments: 5
 • #1

  http://obatususbuntu.bumikesehatan.com (Wednesday, 03 August 2016 10:56)

  Good morning spirit today. . http://ahlinyapenyakit.blogspot.co.id http://obatususbuntu.bumikesehatan.com http://bit.ly/2ajFZjN http://goo.gl/gx1Xfe http://bit.ly/29YmhaQ http://bit.ly/2aaFVnm http://goo.gl/CH81mf

 • #2

  Obat Herbal Pamungkas Agar Kuat Tahan Lama Berhubungan Intim (Thursday, 04 August 2016 06:03)

  thanks very inspiring articles may be useful for many people

 • #3

  Kimberli Santo (Sunday, 22 January 2017 06:45)


  Currently it looks like Movable Type is the best blogging platform available right now. (from what I've read) Is that what you're using on your blog?

 • #4

  Vincenzo Pellegrino (Tuesday, 24 January 2017 15:34)


  I'm excited to uncover this website. I wanted to thank you for your time due to this wonderful read!! I definitely really liked every little bit of it and I have you book marked to check out new stuff in your web site.

 • #5

  deep cleaning company dubai (Wednesday, 20 September 2017 15:32)

  Do you want a tiny help keeping your property clean? Are you currently thinking concerning hiring any housekeeper? You also may choose to consider any housecleaning business. They can be quite a great solution to your situation.
  spring cleaning UAE Dubai For Booking: 600 522 328 I Tel: 04 3999412